Poffertjes Rotterdam

Wie Rotterdam kent, kent ons unieke pand aan de Meent. Al jaren is ons poffertjes- en pannenkoekenhuis een begrip in Rotterdam. Elke Rotterdammer is hier wel eens geweest. U kunt bij Dutch Diner ouderwets poffertjes en pannenkoeken eten in het hart van Rotterdam.een lekkere lunch ,snel een hapje tussendoor, even uitblazen na een dagje winkelen of uitgebreid dineren met de hele familie. Wij bieden ruimte voor elke gelegenheid!

Het pand van Dutch Diner heeft een rijke geschiedenis. Sinds 1920(al bijna een eeuw lang) wordt er op exact dezelfde locatie poffertjes en pannenkoeken gebakken,. Hoe kan het ook anders op de hoek Pannenkoekstraat, Botersloot ūüėČ Echter heeft net als de rest van Rotterdam veel te verduren gehad in de tweede wereld oorlog, daardoor werd rond 1950 een nieuw pand gebouwd. Het vernieuwende ronde aanzicht werd gevormd door de pen van architect Ir. Harry Nefkens het is het unieke pand van Rotterdam waar zoveel glas rondom in zit dat je je best moet doen om niet bij het raam te zitten om van onze oud Hollandse Lekkernijen te genieten.

Enkele jaren geleden waren de plannen om het  karakteristieke ronde pand aan de meent dat zoveel heeft bijgedragen aan de Rotterdamse architectonische geschiedenis  te vervangen door hoogbouw.

Het is ons met veel inspanning gelukt daaar een stokje voor te steken en u kunt  blijven genieten van onze 3 generaties oude familie receptuur en dat proef je!

Met trots presenteren wij ons   pannenkoekenhuis in een jas dat past in deze tijd het huiskamergevoel  authentieke smaken van verschillende pannenkoeken, smeuige, rijkelijk geseerveerde poffertjes en een kleine kaart!

Kom gerust een keer eens langs om een kijkje te nemen in ons pannenkoekenrestaurant. Neem gezellig uw kinderen, kleinkinderen, vrienden en vriendinnen mee. Wij verwelkomen u graag. Laat u zich verblijden met onze overheerlijke gerechten, de ontspannen sfeer en vriendelijke service. Wij zijn elke dag tot 20.00 open. U vindt ons aan het mooiste stukje Rotterdam, de Meent.

ADS2014120921471 as Smart Object-1